Sunday, July 31, 2016

DECO GIVEAWAY - ANNEKAYRA.COM


THIS IS A STICKY POST, 
SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES! :)




*CONTEST BANNER DESIGNED BY MY DESIGN TEAM,
CAN EMAIL AT admin@annekayra.com FOR BIZ ENQUIRIES :)*



SALAM AND HI.

Buat you all yang tak perasan. Belog kita dah tukar jadi dotcom!

*throws conffeti*


Sebenarnya dahulu kala sewaktu daku masih lagi seorang blogger tegar suam-suam, aku dah pakai domain ni. Hosting sendiri. Seronok. Tapi lama-lama semangat blogging tu hilang ditup bayu-bayu......

MALAS TU CAKAP JE LAH.


Fine. Fine.

Anyway, sekarang macam nak lebih gigih update blog sebab actually rindu sangat blogging ni. Because aku ni suka bercerita, suka menulis, suka membebel. Kau tak suka pun, aku bebel jugak. HAHA. So....bersempena blog kita mendapat kembali namanya...kita nak wat giveaway..walau aku tahu followers sendu maybe takde yang join pun, aku dulik apah! kahkah

The other day pegi jalan-jalan ke deco shop. Memang rambang mata tengok decoration semua cantik-cantik. Walau bilik ntah katmana lagi aku  nak bubuh pun aku taktahu, yang penting beli. And....ada aku beli something extra. So I decided to do a giveaway. Siapa yang suka PINK..this is for you. Siapa yang suka DECO..this is for you too. Siapa yang suka INSPIRATIONAL QUOTE..this is for you jugak. Eh sesiapa pun sesuai lah. Cuma kalau yang lelaki tu kena cari banyak kekuatan sikit nak pakai sesuatu yang berwarna merah jambu ni kihkih.

Hadiahnya berupa satu small wooden plate decoration berwarna merah jambu, 
dengan inspirational quote seperti di bawah.

Boleh la gantung kat dinding untuk lebih bersemangat waja. Yang mana duduk asrama tu, boleh gantung dalam locker okay. Hihihih.




And....aku jugak akan beri 4 PESERTA PERTAMA voucher Victoria Secret bernilai RM30 yang boleh digunakan sebelum latest on 31st July, only on normal priced items. Voucher ni aku akan hantar only by normal mail as soon as you joined, bila korang dapat tu depends on POS MALAYSIA ok. Lagi elok, kalau boleh pickup sendiri, KL area sahaja :)


RULES AND REGULATIONS:

1. Kena follow blog iols ni - ANNEKAYRA.COM
atau boleh click follow di sidebar sebelah kanan tu.

*update : ada yang tak boleh follow blog ni. Maybe boleh anda dah max out the amount of blogs korang  boleh follow. So kena manage following blog anda untuk bagi laluan kepada giveaway ni, kalau sudi la :) 

Or else, boleh cuba follow manually di dashboard, belah kiri sebelah bloglist tu ada button "ADD", cuma click dan masukkan url blog ni ya. 

2. Post entri on why korang nak menang hadiah ni :)
Copy image dan link kan image tu ke entri ini.

3. Tinggal komen di entri ini berserta link entri blog anda.

4. Tag 3 orang rakan blogger anda.

5. Giveaway ends on SUNDAY, 31st JULY 2016 AT 23:00.

6. Pemenang ku akan pilih berdasarkan entri paling kreatif,
akan diumumkan pada hari Rabu 3rd August 2016 :)





SELAMAT MENCUBA!









16 comments :

  1. bismillah :)
    http://fwhdh.blogspot.my/2016/07/deco-giveaway-annekayracom.html

    ReplyDelete
  2. kimchaa.blogspot.my/2016/07/deco-giveaway-annekayracom.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.
    rara join !

    https://smoochiemallow.blogspot.my/2016/07/deco-giveaway-annekayracom.html

    selamat hari raya.
    tq ;)

    ReplyDelete
  4. Bismillah. Saya join..
    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/07/deco-giveaway-annekayracom.html

    ReplyDelete
  5. http://the-fadedd.blogspot.my/2016/07/deco-giveaway-annekayracom.html

    ReplyDelete
  6. salam, hi awk salam singgah. jgn lupa join GA sy

    http://www.akuseorangtraveler.com/2016/07/travelog-faghuzi-giveaway-by-aku.html

    nk join. tp kenapa xbole follow ek hhuhu. mesti error :(

    ReplyDelete
  7. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/07/deco-giveaway-annekayracom.html

    ReplyDelete
  8. http://theieraziera.blogspot.my/2016/07/deco-giveaway-annekayracom.html?m=1

    ReplyDelete
  9. saya join :)
    http://ehhzafirah.blogspot.my/2016/07/deco-giveaway-by-annekayracom.html

    ReplyDelete
  10. Saya join^^

    http://vanillamaple.blogspot.my/2016/07/deco-giveaway-annekayracom.html

    ReplyDelete
  11. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/07/deco-giveaway-annekayracom.html

    ReplyDelete
  12. Sya join :D
    http://littlesnorlax.blogspot.com/2016/07/deco-giveaway-annekayracom.html

    ReplyDelete
  13. JOINED! :D

    http://hafzhanrauf.blogspot.my/2016/07/deco-giveaway-annekayracom.html

    ReplyDelete
  14. join
    http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2016/07/deco-giveaway-annekayracom.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..

    Saya sertai giveaway ini :-)

    http://whateverapa-apasahaja.blogspot.my/2016/07/deco-giveaway-by-annekayracom.html

    ReplyDelete

Salam and Hi!

Please be nice and have a good day!

Annekayra™. Powered by Blogger.